Om jordkontakt
 
Vores velbefindende har derfor godt af, at vores krop er i fysisk kontakt med jorden. Også et dagligt bad i livfuldt vand i havet eller en sø, er meget rensende og forfriskende for kroppens energisystem.
 
Kroppens elektromagnetiske kredsløb sørger for normal funktion af kroppens mange systemer. Det gælder bl.a. nervesystemet og binyrerne. Det befordrer mere ro i kroppen og en bedre søvn.
 
At gå om morgen i dugvådt græs, som er beskinnet af solen, oplader også kroppen. Når solen skinner på dugdråberne, så trækker de forskellige kræfter ud af græs og urter i fine fortyndinger, som vi så optager gennem vore fødder.
 
Også jordklodens livskræfter og rytmer strømmer som en styrkende essens op gennem vore bare fødder og fylder kroppen. Åben dig for dem med hele dig, når du går på jorden.
 
Vi kan etablere en bevidst kontakt med jordklodens nærvær - med Gaia, når vi går på jorden, og dermed gøre samværet med hende endnu stærkere.
 
Når vi opholder os det grønne, i skoven, og åbner hele vores væsen for naturens livfuldhed, med andre ord - skovbader, så bliver kroppen næret og nulstillet af energier, den er skabt ud af. Skoven er i vores krop!    
 
I spændingsfeltet mellem jord og himmel

I vores krop møder jordkræfterne de kosmiske kræfter, som strømmer ind i os fra stjernerummet. Der opstår en hvirvlende dans i kroppens energifelt, som det sker over alt, hvor levende energier mødes. Strømningerne slynger sig omkring hinanden i det elektriske magnetfelt som vores krop udgør.
 
 
 
Jes Romme | Grastenvej 208, Thurø, 5700 Svendborg  | Tlf.: 0045 24663926 | jesromme1@gmail.com